5ος Ραδιομαραθώνιος Spirto Web Radio Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Για 5η συνεχή χρονιά το Spirto Web Radio το web radio της καρδιάς μας, διοργανώνει Ραδιομαραθώνιο στις 17 Δεκεμβρίου, στο Εμπορικό Κέντρο Μελά στην Κηφισιά, Κηφισίας 238-240.



Φέτος είναι συνδυαστικός ο Ραδιομαραθώνιός μας.  Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων Αγάπη για Ζωή.  Κατά την διάρκεια του Ραδιομαραθώνιου συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για Το Χαμόγελο του Παιδιού, τα οποία και φέρνουμε στην Κηφισιά, στο Εμπορικό Κέντρο Μελά, όπου διεξάγεται ο Ραδιομαραθώνιος.





Όσοι από μας βρίσκονται μακριά και εκτός Αττικής, μπορούμε να ενισχύσουμε οικονομικά το Χαμόγελο του Παιδιού καλώντας ή στέλνοντας sms στο 19810 από σταθερό (χρέωση 2,48 € / κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,48 € / κλήση)


Παράλληλα συλλέγουμε και φέρνουμε στην Κηφισιά, στο Εμπορικό Κέντρο Μελά, πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, χυμούς, γάλα, τσάι, κρασί, λάδι, συσκευασίες καφέ κλπ. Τα έσοδα από την ανακύκλωσή τους, διατίθενται για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, που θα προσφερθούν σε άτομα τα οποία τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν μπορούν να τα αποκτήσουν.

Σύνθημα μας: Γιατί να το πετάς...???  Φέρτο σε μας  ;-)




Για όσους δεν ξέρουν τι είναι ο Ραδιομαραθώνιος, ξεκινάμε το πρόγραμμα από το πρωί στις 11, με εναλλάξ στο μικρόφωνο τους παραγωγούς και τους προσκεκλημένους του σταθμού και όσο μας πάρει.  Είναι ένα Call to Action, όπου καλούμε τον κόσμο να μας επισκεφθεί, να ενημερωθεί, να συμμετάσχει σε συζητήσεις, να στείλει μηνύματα και να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί το σκοπό μας.

Άντε λοιπόν!  Μην κάθεστε!  Διαδώστε!  Τι Spirta είμαστε;  ;-)



 Follow me on:


Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ