5ος Ραδιομαραθώνιος Spirto Web Radio Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Για 5η συνεχή χρονιά το Spirto Web Radio το web radio της καρδιάς μας, διοργανώνει Ραδιομαραθώνιο στις 17 Δεκεμβρίου, στο Εμπορικό Κέντρο Μελά στην Κηφισιά, Κηφισίας 238-240.Φέτος είναι συνδυαστικός ο Ραδιομαραθώνιός μας.  Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων Αγάπη για Ζωή.  Κατά την διάρκεια του Ραδιομαραθώνιου συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για Το Χαμόγελο του Παιδιού, τα οποία και φέρνουμε στην Κηφισιά, στο Εμπορικό Κέντρο Μελά, όπου διεξάγεται ο Ραδιομαραθώνιος.
Όσοι από μας βρίσκονται μακριά και εκτός Αττικής, μπορούμε να ενισχύσουμε οικονομικά το Χαμόγελο του Παιδιού καλώντας ή στέλνοντας sms στο 19810 από σταθερό (χρέωση 2,48 € / κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,48 € / κλήση)


Παράλληλα συλλέγουμε και φέρνουμε στην Κηφισιά, στο Εμπορικό Κέντρο Μελά, πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, χυμούς, γάλα, τσάι, κρασί, λάδι, συσκευασίες καφέ κλπ. Τα έσοδα από την ανακύκλωσή τους, διατίθενται για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, που θα προσφερθούν σε άτομα τα οποία τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν μπορούν να τα αποκτήσουν.

Σύνθημα μας: Γιατί να το πετάς...???  Φέρτο σε μας  ;-)
Για όσους δεν ξέρουν τι είναι ο Ραδιομαραθώνιος, ξεκινάμε το πρόγραμμα από το πρωί στις 11, με εναλλάξ στο μικρόφωνο τους παραγωγούς και τους προσκεκλημένους του σταθμού και όσο μας πάρει.  Είναι ένα Call to Action, όπου καλούμε τον κόσμο να μας επισκεφθεί, να ενημερωθεί, να συμμετάσχει σε συζητήσεις, να στείλει μηνύματα και να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί το σκοπό μας.

Άντε λοιπόν!  Μην κάθεστε!  Διαδώστε!  Τι Spirta είμαστε;  ;-) Follow me on:Χρησιμοποιήστε την επιλογή Print - Pdf, για να τυπώσετε το άρθρο ή για να το αποθηκεύσετε σαν pdf, για ανάγνωση με Kindle κλπ.

Print Friendly and PDF

Σχόλια

Follow me

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Read My Lips! Not my shirt! MY LIPS!!! 19.01.2018 - Γάμος - Part II

15 ημέρες για το Πάσχα - 15 Vintage Easter Cards

Every day is St. Valentine's Day!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

FOLLOW ME ON MIXCLOUDFOLLOW ME ON FACEBOOKFOLLOW ME ON ITUNES