Το Ζητήσατε - Έγινε: Don't Mess with Cats και τα Σάββατα

Καινούριος χρόνος, καινούρια ξεκινήματα.  ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ - ΕΓΙΝΕ!  Το Spirto Web Radio καθιερώνει για την καινούρια χρονιά επανάληψη των εκπομπών, τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.  Έτσι, με τον τρόπο αυτό, όσοι δεν πρόλαβαν τις εκπομπές 7 - 9 το απόγευμα, μπορούν να τις ακούσουν σε επανάληψη την επόμενη μέρα, 10 - 12 το πρωί.  Τις εκπομπές 9 - 10 το βράδυ, θα τις ακούμε την επόμενη μέρα, 12 - 2 το μεσημέρι.  Στόχος του σταθμού είναι σύντομα να παίζουν όλες οι εκπομπές σε επανάληψη, έτσι ώστε να μην χάνετε ούτε μία από τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Συυυυυυνεπώς, το Κεραμιδόγατο εδώ, με την εκπομπή Don't Mess with Cats, στο εξής θα το ακούτε κανονικά 7 - 9 κάθε Παρασκευή βράδυ, αλλά και (προσέξτε με - read my lips) σε επανάληψη τα Σάββατα, 10 με 12 το πρωί, αχάραγα, με τον πρώτο πρωινό καφέ κι όποιος αντέξει.  Θααααα σας το θυμίζω κι εγώ όμως, μην μου αγχώνεστε.

Ααα, και να μην ξεχάσετε τον καφέ, ναι;  Σκέτο τον πίνω.  Εγώ θα βάλω την εκπομπή, βάλτε εσείς τον καφέ και θα δούμε για το κέικ ποιον θα χώσουμε.  Ιδού και το πάσο σας, για το πρώτο Σάββατο, αύριο 07.01.2017 στις 10 πμ sharp!   ;-)

Κλικ στην εικόνα να τηλεμεταφερθείτε στο χώρο της εκπομπής.
Χρησιμοποιήστε την επιλογή Print - Pdf, για να τυπώσετε το άρθρο ή για να το αποθηκεύσετε σαν pdf, για ανάγνωση με Kindle κλπ.

Print Friendly and PDF

Σχόλια

Follow me

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πουτ δε κατ ντάουν σλόουλυ

Read My Lips! Not my shirt! MY LIPS!!! 19.01.2018 - Γάμος - Part II

15 ημέρες για το Πάσχα - 15 Vintage Easter Cards

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

FOLLOW ME ON MIXCLOUDFOLLOW ME ON FACEBOOKFOLLOW ME ON ITUNES