Το Ζητήσατε - Έγινε: Don't Mess with Cats και τα Σάββατα

Καινούριος χρόνος, καινούρια ξεκινήματα.  ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ - ΕΓΙΝΕ!  Το Spirto Web Radio καθιερώνει για την καινούρια χρονιά επανάληψη των εκπομπών, τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.  Έτσι, με τον τρόπο αυτό, όσοι δεν πρόλαβαν τις εκπομπές 7 - 9 το απόγευμα, μπορούν να τις ακούσουν σε επανάληψη την επόμενη μέρα, 10 - 12 το πρωί.  Τις εκπομπές 9 - 10 το βράδυ, θα τις ακούμε την επόμενη μέρα, 12 - 2 το μεσημέρι.  Στόχος του σταθμού είναι σύντομα να παίζουν όλες οι εκπομπές σε επανάληψη, έτσι ώστε να μην χάνετε ούτε μία από τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Συυυυυυνεπώς, το Κεραμιδόγατο εδώ, με την εκπομπή Don't Mess with Cats, στο εξής θα το ακούτε κανονικά 7 - 9 κάθε Παρασκευή βράδυ, αλλά και (προσέξτε με - read my lips) σε επανάληψη τα Σάββατα, 10 με 12 το πρωί, αχάραγα, με τον πρώτο πρωινό καφέ κι όποιος αντέξει.  Θααααα σας το θυμίζω κι εγώ όμως, μην μου αγχώνεστε.

Ααα, και να μην ξεχάσετε τον καφέ, ναι;  Σκέτο τον πίνω.  Εγώ θα βάλω την εκπομπή, βάλτε εσείς τον καφέ και θα δούμε για το κέικ ποιον θα χώσουμε.  Ιδού και το πάσο σας, για το πρώτο Σάββατο, αύριο 07.01.2017 στις 10 πμ sharp!   ;-)

Κλικ στην εικόνα να τηλεμεταφερθείτε στο χώρο της εκπομπής.







Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ