Don't Mess with Cats 02.06.2017 - KAFROI Ltd

KAFROI UNLIMITED

Το είχε υποσχεθεί και το κάνει. Από την αρχή ακόμα της περιπέτειας του στο Spirto Web Radio το Κεραμιδόγατο είχε υποσχεθεί να αφιερώσει μία εκπομπή σε ένα θέμα, που το απασχολεί πολύ. Στο θέμα της ευγένειας και των καλών τρόπων. Και εδώ εικονοκλάστης το γατί, σείει τα θεμέλια του καθωσπρεπισμού και δεν θεωρεί μεν πρόβλημα το ότι τρώει τις τηγανητές πατάτες με το χέρι, θεωρεί όμως ότι είσαι για ανηλεές μαστίγωμα, αν πίνεις, μιλάς και γελάς με γεμάτο στόμα.

Περισσότερο κι απ' αυτό όμως πιστεύει, (βαθιά όπως και τα περισσότερα πράγματα που πιστεύει το γατί), ότι αξίζουν το μυστήριο της σταύρωσης, με σκουριασμένα καρφιά, όσοι μιλούν και πράττουν υποτιμητικά και περιφρονητικά για τον διπλανό τους και (όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που πιστεύει βαθιά) δεν θα το πείσει κανείς το τετράποδο σας για το αντίθετο.  Τραμπούκοι worldwide και Κάφροι unlimited λάβετε μέτρα.  Εμείς σας τα παίρνουμε πάντως.  Τα μέτρα.  Δεν θέλουμε να σας πέσει στενό το χαντάκι, καταλάβατε;

Stay tuned! Don't give up all hope! Θ' ακούσετε κι άλλα! ;-)

Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 7 το βράδυ, στην εκπομπή Don't Mess with Cats, στο Spirto Web Radio και σε επανάληψη Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ.









Κεντρικό θέμα της εκπομπής: Η Σταύρωση ... εεε, η Ευγένεια ως στοιχείο Πολιτισμού πολύ μπροστά
Mood: Jazz making peace with Rock








Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ