-->

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Don't Mess with Cats 09.06.2017 - No seems to be the hardest word

NO SEEMS TO BE THE HARDEST WORD

Sorry seems to be the hardest word, λέει ο Elton John - No seems to be the hardest word, αντιλέγει το Κεραμιδόγατο και επιχειρεί, ως ένας άλλος Σπαλιάρας, να ακουμπήσει το ευαίσθητο αυτό θέμα και να διαπιστώσει, αν τελικά ισχύει ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουν οι άλλοι ή όχι.

Γεμάτος ο κόσμος μας με crowd ή αλλιώς people pleasers, απορεί το τετράποδο του Spirto Web Radio, πως γίνεται να πηγαίνουν όλα τόσο λάθος, όταν η απάντηση σε όλα είναι Ναι;  Κι όσα δεν είναι ακόμα λάθος,  θα πάνε λάθος στο τέλος!  Άλλη υπόθεση που δεν ήρθε ακόμα το τέλος κι ανατριχιάζει σύγκορμο το γατί, στη σκέψη και μόνο.  Διχασμένο ανάμεσα στο ευαγγελικό αγαπάτε αλλήλους και στο άμετε να δείτε αν έρχομαι, βλέπουμε (και λόγω πανσελήνου) σεληνιασμένο το γατί, να κυνηγάει μια ακόμη φορά την ουρά του.  Το αν θα την πιάσει στο τέλος, μένει να το δούμε.  Στο τέλος.

Stay tuned!  Don't give up all hope!  Θ' ακούσετε κι άλλα!  ;-)

Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 7 το βράδυ, στην εκπομπή Don't Mess with Cats, στο Spirto Web Radio και σε επανάληψη Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ.


Κεντρικό θέμα της εκπομπής: Το Όχι
Mood: Reggae κι έχει ο θεός τι άλλο
 Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

 Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο: