6ος Ραδιομαραθώνιος Spirto Web Radio Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

Ο 6ος Χ 2 Ραδιομαραθώνιος στο SpIrto web Radio είναι γεγονός!!!  Αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child & στον Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων - Αγάπη για Ζωή

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου,11 η ώρα νταν - το πρωί ε...???... - και για όσο εσείς μας κρατήσετε, θα είμαστε στον αέρα. Σε LIVE εξωτερική μετάδοση από το Κέντρο Μελά - Κηφισιά, Κηφισίας 238-240, στην Κηφισιά (Τροχονόμος,100 μ. από τον ηλεκτρικό) - τα μικρόφωνα ανοίγουν, οι παραγωγοί μας εναλλάσσονται, το ίδιο και οι καλεσμένοι μας.


Κάνoντας την βόλτα και τα ψώνια σας στο κέντρο της πανέμορφης Κηφισιάς, οι εντός Αθηνών και Περιχώρων, κάντε και μία στάση για καφέ, κουραμπιέδες, τσάι και συμπάθεια κοντά μας, το ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/17 από τις 11 το πρωί, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε και να φιληθούμε οι γνωστοί. Οι εκτός, μείνετε διασυνδεδεμένοι μαζί μας στο www.spirtowebradio.com, όπου θα σας κρατήσουμε συντροφιά, με μουσικό πρόγραμμα και καλεσμένους, ζητώντας την συμμετοχή σας για να ενισχύσουμε συνδυαστικά όλοι μαζί, την δράση δύο φορέων, που χρόνια τώρα επιτελούν ένα σπουδαίο έργο: 6ος Ραδιομαραθώνιος Spirto Web Radio
Σταθείτε δίπλα μας, για να χαρίσουμε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορούμε
στα παιδιά
- Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child

- Τον Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων - Αγάπη για Ζωή


Χαμόγελο του Παιδιού

Αγάπη για Ζωή
6ος Ραδιομαραθώνιος Spirto Web Radio


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ???

Φέρνοντας σε μας κατά την διάρκεια του 6ου Ραδιομαραθωνίου Spirto Web Radio, στο Κέντρο Μελά - Κηφισιά, είδη πρώτης ανάγκης για Το Χαμόγελο του Παιδιού, από την παρακάτω λίστα:
  • Γάλα εβαπορέ, είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί), άνθος  αραβοσίτου, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα
  • Λάδι, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, πουρές, σάλτσα τομάτας, αλάτι, ξύδι
  • Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος)
  • Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, απορρυπαντικό πλυντηρίου κλπ)
  • Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)
  • Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων)
  • Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)
Συγκεντρώνοντας - ελπίζουμε να έχετε ήδη αρχίσει - και φέρνοντας μας για τον Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων - Αγάπη για Ζωή, τα πλαστικά καπάκια από:
  • Εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, χυμούς, γάλα, τσάι, κρασί, λάδι, συσκευασίες καφέ από super market.
Τα έσοδα από την ανακύκλωσή τους, διατίθενται για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, ώστε να προσφερθούν σε άτομα τα οποία τα έχουν απόλυτη ανάγκη.  Σύνθημα μας: Γιατί να το πετάς...??? Φέρτο σε μας!  Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για την συλλογή καπακιών πατώντας εδώ

Και βέβαια με τηλεφωνικές κλήσεις και αποστολή SMS στο Χαμόγελο του Παιδιού.  Καλέστε στο 19810 από σταθερό (χρέωση 2,60 € / κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,48 € / κλήση).  Λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται συνεχώς καθ'όλη την διάρκεια του Ραδιομαραθωνίου.

Click to Join Us

Ευχαριστούμε από ♥ όσους και φέτος μας στηρίζουν

* Το Κέντρο Μελά - Κηφισιά για την φιλοξενία και τις παροχές που μας διαθέτουν προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε ζωντανά στον αέρα.

* Το κατάστημα Ορθοπεδικών Ειδών & Εφαρμογών MEDI ACCESS ΛΑΥΡΙΟΥ για την συνεχή στήριξη και την περσινή προσφορά αναπηρικού αμαξιδίου στον Σύλλογο Αγάπη για Ζωή.

* Τα Ζαχαροπλαστεία Passarella που και φέτος θα γλυκάνουν τον Ραδιομαραθώνιό μας.

* Το Parking Mela που και φέτος προσφέρει απεριόριστη στάθμευση, σε όλους τους επισκέπτες του Ραδιομαραθώνιου και για όσες ώρες αυτός διαρκεί, με 5 ευρώ χωρίς χρονοχρέωση.  Είσοδος Parking Λεβίδου 1, όπισθεν Κέντρου Μελά.

Medi Access Κέντρο Μελά Κηφισιά PassarellaParking Mela



Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ