Read My Lips! Not my shirt! MY LIPS!!! 02.02.2018 - Zodiac Readings και άλλες ιστορίες

Zodiac Readings και άλλες τρομερές ιστορίες!

Γεια σας Σπίρτα μου! Παρασκευούλα και συνεπής στο ραντεβού μας, είμαι πάλι κοντά σας και πολύ το χαίρομαι, ελπίζω και εσείς. Γεμάτη ενδιαφέρουσες εξελίξεις και συναρπαστική η εβδομάδα που προηγήθηκε, αισθάνομαι την ανάγκη να σας τα διηγηθώ όλα, αλλά δεν θα το κάνω. Θα περιοριστώ σε όσα δεν είναι επιλήψιμα.

Ξεφυλλίζοντας την προηγούμενη εβδομάδα τα ζώδια, για να σας παρουσιάσω στην εκπομπή μία χιουμοριστική εκδοχή τους, βρήκα πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά και σκέφτηκα να σας μεταφέρω κάποια από αυτά, που τα βρήκα διασκεδαστικά.

Θα αναρωτηθείτε τώρα αν πιστεύω στην αστρολογία και τα ωροσκόπια, αλλά το πράγμα δεν είναι τόσο απλό. Έτσι στα γρήγορα και χωρίς πολλή σκέψη, ΟΧΙ, δεν πιστεύω. Και εντελώς μεταξύ μας, κανείς δεν πιστεύει. Όμως υπάρχει και το όμως, όπως ακριβώς δεν έχω στοιχεία να αποδείξω την αξία της αστρολογίας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν έχω στοιχεία και για να την απορρίψω.

Ελλείψει στοιχείων λοιπόν, κρατάω μικρό καλάθι και δηλώνω ότι διασκεδάζω να διαβάζω τις διάφορες προβλέψεις, γνωρίζοντας ότι τέτοιο πράγμα στη ζωή δεν υφίσταται. Αλλά με διασκεδάζουν πολύ τα ήξεις αφήξεις ου θνήξεις στις προβλέψεις. Πιστεύω πως αν τα ζώδια και η αστρολογία ίσχυαν, έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν τουλάχιστον, τότε πολύ απλά όλα στη ζωή μας θα ήταν ίδια. Όλοι οι κριοί έτσι και όλοι οι δίδυμοι γιουβέτσι. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.

Θέλω να πω, ότι αν πιστέψω στα ωροσκόπια και σ’ αυτά που προβλέπει η αστρολογία για κάθε ζώδιο, τότε πάει περίπατο η ελεύθερη βούληση και όλα όσα ωραία λέμε, για το πώς μπορούμε να επηρεάσουμε με ένα θετικό τρόπο την ζωή μας, κάνοντας το σύμπαν να συνεργαστεί μαζί μας κλπ κλπ. Θα ήμουν υποχρεωμένη τότε να δεχτώ ότι είμαστε προϊόν ενός matrix ή προϊόντα αλγεβρικών εξισώσεων και πραγματικά μια τέτοια σκέψη δεν με ενθουσιάζει καθόλου.

Αλλά οι επιφυλάξεις και ο σκεπτικισμός δεν θα με εμποδίζουν να απολαμβάνω τις αστρολογικές προβλέψεις, με τον ίδιο τρόπο που γνωρίζοντας ότι μια ιστορία μπορεί να είναι φανταστική, μας αρέσει να διαβάζουμε ένα μυθιστόρημα, μια μυθοπλασία ή να βλέπουμε μια ταινία φαντασίας. Μερικές φορές μας αρέσει να ξεφεύγουμε για λίγο, σαν ένα διάλλειμα από την πραγματικότητα και να μπαίνουμε στον κόσμο του φανταστικού, του μυθικού, του άπιαστου, του αδύνατου, αλλά και αυτού που όλα είναι δυνατά.

Με αυτά και με κείνα, ζώδια καταλήγω ότι θα είναι το σημερινό μας θέμα και πάμε να δούμε τι λένε.







DON'T MESS WITH CATS - They are lions in disguise
On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!

Το post γρατζουνίστηκε responsibly από το * Κεραμιδόγατο

Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ