Read My Lips! Not my shirt! MY LIPS!!! 23.02.2018 - Human Vampires

Human Vampires - Υπάρχουν! Ζουν ανάμεσα μας!

Σπίρτα μου καλησπέρα!  Παρασκευούλα σήμερα και πάλι κοντά σας το Κεραμιδόγατο, να νιαουρίσουμε μαζί, όπως κάνουμε κάθε Παρασκευή.  Για τους ερωτευμένους είπαμε την άλλη φορά, για τους τοξικούς ανθρώπους θα πούμε σήμερα, τους νάρκισσους, τους ανθρωποφάγους, τα ανθρώπινα βαμπίρ. Καμία σχέση δηλαδή, μην το ψάχνετε.

Πιστεύω είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει πολλούς, γιατί άλλοι μεν γνωρίζοντας ποιοι είναι αυτοί οι τοξικοί άνθρωποι, άλλοι δε χωρίς να το αντιλαμβάνονται, όλοι έχουμε γνωρίσει τέτοια πρόσωπα, που μας εκμεταλλεύτηκαν και που δηλητηρίασαν τη ζωή και την ψυχολογία μας.  Και άλλοι μεν κατάφεραν να απαλλαγούν από αυτούς, άλλοι όμως ακόμα το παλεύουν, γιατί συμβαίνει κάποιες φορές, αυτά τα άτομα να είναι πολύ – πολύ, πάρα πολύ κοντά μας.  Μπορεί να είναι γονείς, μπορεί να είναι και σύντροφοι και η απομάκρυνση τους δεν είναι πάντα το ίδιο εύκολη, όσο εύκολο είναι να το λέμε.

Γενικά μιλώντας, είναι τα άτομα που δεν νιώθεις καλά μαζί τους.  Αυτό είναι και το πρώτο καμπανάκι που χτυπάει.  Άνθρωποι που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα.  Που η παρουσία τους δεν σε κάνει χαρούμενο, αλλά σε γεμίζει άγχος, αμφιβολίες για τον εαυτό σου, ενοχές και γενικά σου βγάζουν μια άσχημη αύρα.
Αλλά υπάρχει κι ένας άλλος λόγος που διάλεξα αυτό το θέμα να μιλήσουμε απόψε.  Ο λόγος είναι ότι όντας η ίδια ένας άνθρωπος που διαθέτει αυτοεκτίμηση και αγαπάει τον εαυτό του, έχω πολλές φορές κατηγορηθεί από τους άσχετους για νάρκισσος.  Ξέρουμε όλοι ποιος ήταν ο Νάρκισσος της αρχαιότητας, αλλά θα τα πούμε και στην συνέχεια αυτά, για όσους δεν το ξέρουν.

Υπάρχει λοιπόν ένα μπέρδεμα στο μυαλό των ανθρώπων, που τους κάνει να πιστεύουν, ότι οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, που αποδέχονται, εμπιστεύονται και αγαπούν τον εαυτό τους, είναι νάρκισσοι.  Όχι λοιπόν, δεν είναι και εδώ θα επιχειρήσουμε να δούμε τις διαφορές, γιατί εμείς είμαστε Σπίρτα και δεν κάνει να μπερδευόμαστε.

Είμαστε έτοιμοι;  Ξεκινάμε αμέσως, γιατί το ταξίδι μας απόψε είναι μακρύ και ο δρόμος δύσβατος και θα μας πάρει λίγο να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο και να φτάσουμε σε κάποιο ξέφωτο.  Buckle up! που λένε οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξονες, προσδεθείτε! που θα λέγαμε εμείς.




DON'T MESS WITH CATS - They are lions in disguise
On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!


Το post γρατζουνίστηκε responsibly από το * Κεραμιδόγατο

Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ