Μην νομίζετε ότι δεν σας αγαπάμε ...

Το Κεραμιδόγατο της καρδιάς σας, λόγω υπερβολικά πολλών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσει να είναι κοντά σας την Παρασκευή 7 και 14 Δεκεμβρίου. Stay tuned για το επόμενο Don't Mess with Cats.

Εμείς σας αγαπάμε ακόμα κι ας νομίζετε! Κι ας μην βλέπετε προγραμματισμένη κάποια εκπομπή. We love you still!

This love is unstoppable και τα αισθήματα μας για σας, παραμένουν αναλλοίωτα από τον χρόνο Και αν προσωρινά δεν βλέπετε κάποια προγραμματισμένη εκπομπή, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο ότι προσωρινά δεν προγραμματίστηκε κάποια εκπομπή. Είμαστε άπαιχτοι με τις γελοίες δικαιολογίες! ;-)

Έστω κι έτσι όμως, τα μικρόφωνα του Spirto Web Radio παραμένουν ανοιχτά για σας, 24 ώρες, non-stop, να σας κρατούν συντροφιά, με την καλύτερη μουσική λίστα στο λεκανοπέδιο, για να μην πούμε, την καλύτερη μουσική λίστα ever και μας περάσετε για ψώνια. Όχι ότι δεν είμαστε (ψώνια), αλλά δεν θέλουμε να το διαφημίσουμε κιόλας. Ο Otto (έτσι θέλουμε να λέμε τον player στο πιο φιλικό, γιατί είναι και αισθηματίας), θα είναι κοντά σας, μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη εκπομπή. Stay tuned! Love ya!

Υ.Γ. Meanwhile, όσο εμείς νομίζουμε ότι ετοιμάζουμε την επόμενη εκπομπή κι όσο εσείς περιμένετε, ο webmaster κανόνισε για σας ένα παιχνιδάκι, για να εξασκηθείτε λίγο στην σκοποβολή, to polish your skills, όπως λένε στο χωριό μας. Κι ο webmaster μ' αυτό ασχολείται, τις ατελείωτες ώρες, που πληρώνεται για να φτιάχνει το site του Spirto Web Radio, μη φανταστείτε! Μιλάμε για εργασιακή μιζέρια και καταπίεση! Someone shoot* him, please! ;-)



* Disclaimer: We do not actually endorse the idea of shooting the webmaster. Holding a gun is illegal. Maybe stabbing would be a better approach. ;-)






Click to Share - It Matters!

Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ