Πρεμιέρα Season 4 | 18.10.2019 The Alley Cat: Don't Mess with Cats

Από αυτή την Παρασκευή, 18.10.2019, κάθε Παρασκευή, στις 7 το βράδυ... νιαουρίζουμε! Πρεμιέρα με το Κεραμιδόγατο - The Alley Cat σε ολοκαίνουργια ... επεισόδια της σειράς εκπομπών Don't Mess with Cats! They are lions in disguise, στο SpIrto web Radio της καρδιάς μας.


Μια ακόμη εκπομπή όπου το τετράποδο του Spirto Web Radio θα (επιχειρήσει να) μας δείξει, γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα Κεραμιδόγατα με κάθε κόστος. Δύσκολοι χαρακτήρες τα γατιά αυτά, επηρεάζονται διαρκώς από νέες ιδέες, αλλάζουν απόψεις εύκολα, συγκινούνται με πράγματα φαινομενικά ασήμαντα, ονειρεύονται και αιθεροβατούν εν γνώσει τους και σε κακουργηματικό βαθμό, έχουν άποψη, θα σου τρίψουν στη μούρη πράγματα που δε θέλεις ν’ ακούσεις και οι συζητήσεις μαζί τους σπάνια θα σ’ αφήσουν όπως σε βρήκαν, ολόκληρο and in one piece δηλαδή.

Επίσης μιλάνε πολύ, αυθαδιάζουν, παθιάζονται με μικροπράγματα, θέλουν εναλλαγές, θέλουν γκάζια, ταλαιπωρούν, ζητούν αποδείξεις για τα πάντα και είναι δύσπιστα μπροστά στις εύκολες νίκες. διότι και σιγά την νίκη, άμα είναι εύκολη.

Για όλους αυτούς τους λόγους και μερικούς ακόμα, η ιατρική κοινότητα συνιστά: Μείνε μακριά τους, είναι καμένα χαρτιά, είναι παρανοϊκά, θα σε τρελάνουν και δεν αξίζουν τον κόπο σου. Μπορείτε όμως ελεύθερα να ακούτε τις εκπομπές τους, είναι μάλιστα πολλοί που τις συνιστούν κιόλας.

Enjoy responsibly : )







Click to Share - It Matters!

Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ