Η Γλώσσα του Σώματος | 31.01.20 - The Alley Cat | Don't Mess with Cats

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΜΥΘΟΣ;

Η γλώσσα του σώματος είναι το θέμα της εκπομπής, η μη λεκτική επικοινωνία δηλαδή, όπου οι εκφράσεις του προσώπου, η στάση του σώματος, οι χειρονομίες, η κίνηση των ματιών, η σωματική επαφή, μπορούν να επικοινωνήσουν περισσότερα από τις λέξεις. Και όχι, δεν θα μιλήσουμε για τα σκυλάκια που κουνάνε τις ουρές τους, για να δείξουν τη χαρά τους ούτε για τα γατάκια που σηκώνουν τρίχωμα, όταν συγχυστούν.  Θα πούμε για όλα τα άλλα όμως.  Το αν θα βγάλουμε κάποια άκρη είναι συζητήσιμο.  :-)Που;
Στο SpIrto web Radio της καρδιάς μας, την Παρασκευή στις 7 το βράδυ, με Το Κεραμιδόγατο – The Alley Cat, σε ένα ακόμη … επεισόδιο της σειράς εκπομπών Don’t Mess with Cats!  They are lions in disguise! , όπου στην περίπτωση μας εδώ – μην τα ξαναλέμε – επεισόδιο σημαίνει … επεισόδιο.

Μια εκπομπή, όπου το τετράποδο του Spirto Web Radio θα επιχειρήσει με ανατρεπτικό τρόπο, να δώσει απαντήσεις. Ένας λόγος που λέμε, ότι οι συζητήσεις μαζί του σπάνια θα σ’ αφήσουν όπως σε βρήκαν.  Ολόκληρο and in one piece δηλαδή.  Γιατί, κακά τα ψέμματα, τα κεραμιδόγατα μιλάνε πολύ, αυθαδιάζουν, παθιάζονται με μικροπράγματα, θέλουν εναλλαγές, θέλουν γκάζια, ταλαιπωρούν, ζητούν αποδείξεις για τα πάντα και είναι δύσπιστα μπροστά στις εύκολες νίκες, διότι και σιγά την νίκη, άμα είναι εύκολη.

Enjoy responsibly : )


Stay tuned!  More are coming!
Click to Share - It Matters!

Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ