Mama Told me Part 2 | 27.03.20 - The Alley Cat | Don't Mess with Cats

Mama Told me Part 2

Θυμάστε όλα αυτά που σας έλεγε η μαμά σας, όταν είσαστε παιδιά; Ξεχάστε τα!  Εδώ, το τετράποδο της καρδιάς σας θα ακούτε!  Αφήστε τη μανούλα!  Ζακέτα … εντάξει, να πάρετε.  Mama told me Part 2 το θέμα της εκπομπής, γιατί οι περιπτώσεις που αυτά που ξέραμε από την μαμά μας και οι περιπτώσεις που το κορίτσι, αντίθετα με αυτά που της είχε πει η μαμά της, του την έπεσε (μοναδική φορά που το κορίτσι εννοούσε αυτό ακριβώς που έλεγε και όχι κάτι άλλο), και το αγόρι έβοσκε κάπου εκεί παραπέρα στα χαμομηλάκια, δεν έχουν τελειωμό.  Focus παιδιά!  Δεν είναι να παίζεις μ’ αυτά!  Τώρα το αν θα βγάλουμε κάποια άκρη στα πλαίσια της εκπομπής είναι συζητήσιμο.


Που;
Στο SpIrto web Radio της καρδιάς μας, την Παρασκευή στις 7 το βράδυ, με Το Κεραμιδόγατο – The Alley Cat, σε ένα ακόμη … επεισόδιο της σειράς εκπομπών Don’t Mess with Cats!  They are lions in disguise! , όπου στην περίπτωση μας εδώ – μην τα ξαναλέμε – επεισόδιο σημαίνει … επεισόδιο.

Μια εκπομπή, όπου το τετράποδο του Spirto Web Radio θα επιχειρήσει με ανατρεπτικό τρόπο, να δώσει απαντήσεις. Ένας λόγος που λέμε, ότι οι συζητήσεις μαζί του σπάνια θα σ’ αφήσουν όπως σε βρήκαν.  Ολόκληρο and in one piece δηλαδή. 

Enjoy responsibly : )






Stay tuned!  More are coming!




Click to Share - It Matters!

Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ