Πρωτομαγιά, Εκπομπή και Γενέθλια!

Αυτή την Παρασκευή, 1η Μαΐου ενεστώτος έτους και Πρωτομαγιά, Το Κεραμιδόγατο της καρδιάς σας (το νου σας, ε) έχει γενέθλια!  Τι γιορτάζει;  Ότι είναι ακόμα ζωντανό, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα.  Επίσης το ότι δεν το έχουν φολιάσει οι haters.  Τα πόσα κλείνει;  Εδώ θα χρειαστεί καφές και τσιγάρο.  Κι ας μην καπνίζετε!  Θα το χρειαστείτε, πιστέψτε με!

Όσο για την εκπομπή, το τετράποδο δηλώνει ότι θα την βγάλουμε ξεροσφύρι, με μουσική μόνο, άντε και κανένα κεράκι.  Λόγω της ημέρας θα δεχτεί μόνο ευχές.  Και ... πιστωτικές.  ;-)

Πρωτομαγιά, Εκπομπή και Γενέθλια, με μουσική με τα πολύ αγαπημένα μουσικά κομμάτια του γατιού, γιατί όσο να πεις, καραντίνα ή όχι, λίγο τα viber, whatsup, skype, λίγο οι wifi ευχές, λίγο τα διαδικτυακά κεράσματα, virtually και literally, μόνο νηφάλιο δεν θα είναι το τετράποδο, πoλλώ δε μάλλον (τι σας λέω) να ξεδιπλώσει On the Air τις έτσι κι αλλιώς μπερδεγουέϊ σκέψεις του.  Trust me, δεν το θέλετε!  Το αν θα βγάλουμε κάποια άκρη παραμένει συζητήσιμο, αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό.




Που;
Στο SpIrto web Radio της καρδιάς μας, την Παρασκευή στις 7 το βράδυ, με Το Κεραμιδόγατο – The Alley Cat, σε ένα ακόμη … επεισόδιο της σειράς εκπομπών Don’t Mess with Cats!  They are lions in disguise! , όπου στην περίπτωση μας εδώ – μην τα ξαναλέμε – επεισόδιο σημαίνει … επεισόδιο.

Μια εκπομπή, όπου το τετράποδο του Spirto Web Radio, κατ' εξαίρεση, δεν θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις. 

Enjoy responsibly and watch the video!  Ναι, και τα δύο βίντεο!  : )









Stay tuned!  More are coming!




Click to Share - It Matters!

Comments

  1. χρόνια πολλά και καλά σε ό,τι γιορτάζεις!

    ReplyDelete

Post a Comment

Εδώ μπορείς να νιαουρίσεις ελεύθερα


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ