Happiness - A State of Mind |The Alley Cat - Don't Mess with Cats

Happiness - A State of Mind

Διανύοντας καταφανώς μια εβδομάδα ποίησης το γατί, θα αποπειραθεί σε αυτό το επεισόδιο Don't Mess with Cats, να σας παρασύρει στους δύσβατους δρόμους της διανόησης, με ολίγη από Επίκουρο, Mary Oliver και Λέο Μπουσκάλια. Θα επιχειρήσει να δώσει απάντηση στο πανάρχαιο ερώτημα, Happiness - A State of Mind - Μύθος ή Αλήθεια;  Είναι τελικά η ευτυχία θέμα οπτικής;  Είναι θέμα απόφασης;  Κατ' αρχήν, είναι η ευτυχία εφικτή ή ματαιοπονούμε;  Όπως λέει ο Επίκουρος,
"Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ξανά ποτέ. Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά. Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος."  
Κατά τα άλλα, δύναμη και καρτερία να δείξετε με το τετράποδο και όλα θα πάνε καλά! Και προσευχή! Και κανένα ευχέλαιο! Η υπομονή σας θα θεωρηθεί ως πρόσθετο προσόν! Το αν θα βγάλουμε κάποια άκρη είναι συζητήσιμο.


Που;

Στο SpIrto web Radio της καρδιάς μας, την Παρασκευή στις 7 το βράδυ, με Το Κεραμιδόγατο – The Alley Cat, σε ένα ακόμη … επεισόδιο της σειράς εκπομπών Don’t Mess with Cats!  They are lions in disguise! , όπου στην περίπτωση μας εδώ – μην τα ξαναλέμε – επεισόδιο σημαίνει … επεισόδιο.

Μια εκπομπή, όπου το τετράποδο του Spirto Web Radio θα επιχειρήσει με ανατρεπτικό τρόπο, να δώσει απαντήσεις. Ένας λόγος που λέμε, ότι οι συζητήσεις μαζί του σπάνια θα σ’ αφήσουν όπως σε βρήκαν.  Ολόκληρο and in one piece δηλαδή. 

Enjoy responsibly : )







Stay tuned!  More are coming!




Click to Share - It Matters!

Comments

  1. Και πώς ξέρει παρακαλώ ένα κεραμιδόγατο αν υπάρχει ή όχι άλλη ζωή;
    Μήπως έχει πληροφόρηση από τον Μπιλ Γκέιτς;
    Καλή εκπομπή ε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν ξέρει! Ελπίζει όμως! :-)
      Ευχαριστώ! <3

      Delete

Post a Comment

Εδώ μπορείς να νιαουρίσεις ελεύθερα


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ