Social Media ή Social Parasites? |The Alley Cat - Don't Mess with Cats

Social Media ή Social Parasites?
Ενώ αναμφίβολα η κοινωνική δικτύωση έχει επηρεάσει σημαντικά και με θετικό τρόπο την ποιότητα ζωής μας, το ερώτημα με τα social media παραμένει.  Είναι πάντα τα social media αυτό που λέει η λέξη, δηλαδή social ή υπάρχουν περιπτώσεις που μετατράπηκαν σε δυνάστη της κοινωνικής μας ζωής και της προσωπικής μας αυτοπραγμάτωσης και social parasites;  Είναι η λύση στα προβλήματα μας ή το ίδιο το πρόβλημα;  Και όπως έχει εξελιχθεί το πράγμα, είναι τα social media η απάντηση ή η ερώτηση;   Social Media ή Social Parasites?  Αυτά τα ερωτήματα θα μας απασχολήσουν αυτή την Παρασκευή και σ' αυτά θα κληθεί το Κεραμιδόγατο, ως άλλος Κομφούκιος, να κάνει τις δικές του ερωτήσεις και να δώσει τις δικές του απαντήσεις.  Το αν θα βγάλουμε άκρη ... είναι συζητήσιμο.  :-)


Που;
Στο SpIrto web Radio της καρδιάς μας, την Παρασκευή στις 7 το βράδυ, με Το Κεραμιδόγατο – The Alley Cat, σε ένα ακόμη … επεισόδιο της σειράς εκπομπών Don’t Mess with Cats!  They are lions in disguise! , όπου στην περίπτωση μας εδώ – μην τα ξαναλέμε – επεισόδιο σημαίνει … επεισόδιο.

Μια εκπομπή, όπου το τετράποδο του Spirto Web Radio θα επιχειρήσει με τον δικό του ανατρεπτικό τρόπο, να δώσει απαντήσεις. Ένας λόγος που λέμε, ότι οι συζητήσεις μαζί του σπάνια θα σ’ αφήσουν όπως σε βρήκαν.  Ολόκληρο and in one piece δηλαδή. 

Enjoy responsibly and watch the video! : )






Stay tuned!  More are coming!




Click to Share - It Matters!

Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ