Don't Mess with Cats Revisited 24.11.2017 - Volume VIII

DON'T MESS WITH CATS REVISITED - VOLUME VIII (last)
Τελικά αποδεικνύεται ότι θεός υπάρχει και ακούει.  Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι μακριά από το Spirto Web Radio, το Κεραμιδόγατο (The Alley Cat) ξεκίνησε την καινούρια σαιζόν με μια σειρά εκπομπών, με άξονα μια ιστορική, όπως αρέσει στο γατί να την αποκαλεί, αναδρομή, μέσα στο μυαλό του, ένα πράγμα σαν τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες, αλλά σε πιο μικρή κλίμακα, λόγω του μεγέθους του γατιού.

Η σειρά Don’t Mess with Cats Revisited, με τελευταίο το Volume VIII, αποτελεί μια συλλογή από τα σημαντικά highlights, που ακούστηκαν στην διάρκεια της προηγούμενης σαιζόν, στα πλαίσια του ραδιοφωνικού χρόνου της εκπομπής, που τόσο ευγενικά, αλλά και τόσο απερίσκεπτα παραχώρησε στο Κεραμιδόγατο το Spirto Web Radio, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες που θα είχε αυτό.  Μικρά αποσπάσματα, αστεία, ρομαντικά, βαθυστόχαστα, εξοργιστικά, φιλοσοφημένα, κακιούλες και φαιδρότητες, που μοίρασε απλόχερα το γατί επί δικαίων και αδίκων, για να μην έχει κανείς παράπονο.

Το μήνυμα της εκπομπής ήταν και παραμένει, μην μπλέκεις με τις γάτες.  Don’t Mess with Cats!  Don’t για πολλούς λόγους.  Ο κύριος είναι επειδή έχουν νύχια.  Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι γάτες είναι lions in disguise, λιοντάρια δηλαδή που μασκαρεύτηκαν σε χαδιάρες γατούλες, με αδιευκρίνιστες μέχρι σήμερα τις προθέσεις τους. Τον τρίτο λόγο … τον αφήνουμε για την ώρα, το ίδιο και τον τέταρτο, γιατί έτσι, δεν βγαίνει άκρη, πολύ πιθανόν ούτε και εκπομπή.

Η συνέχεια στο Spirto Web Radio.  ;-)










Κεντρικό θέμα της εκπομπής: Τα highlights του Κεραμιδόγατου volume VIII, το τελευταίο της σειράς, που σημαίνει ότι τελικά ο θεός έβαλε το χέρι του.
Mood ημέρας: Reggae, Swing, Pop Rock, Jazz κι ότι άλλο

DON'T MESS WITH CATS - They are lions in disguise
On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ.

Το post γρατζουνίστηκε responsibly από το Κεραμιδόγατο

Για όσους δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές Don't Mess with Cats με το Κεραμιδόγατο - The Alley Cat, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)

Τώρα μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές του Κεραμιδόγατου Don't Mess with Cats, σε Επανάληψη στο Spirto Web Radio, κάθε Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα, με τον πρώτο καφέ.  Bring the cake!

Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ