Μην νομίζετε ότι δεν σας αγαπάμε ...

Το Κεραμιδόγατο της καρδιάς σας, με λύπη του σας ανακοινώνει ότι δεν θα μπορέσει να είναι κοντά σας την τελευταία Παρασκευή πριν το Πάσχα, παρά το ότι το ήθελε δαιμονισμένα. Stay tuned για το επόμενο Don't Mess with Cats. Σας αγαπάμε ακόμα κι ας νομίζετε! Κι ας μην βλέπετε προγραμματισμένη κάποια εκπομπή. We love you still!

This love is unstoppable και τα αισθήματα μας για σας, παραμένουν αναλλοίωτα από τον χρόνο Και αν προσωρινά δεν βλέπετε κάποια προγραμματισμένη εκπομπή, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο ότι προσωρινά δεν προγραμματίστηκε κάποια εκπομπή. Είμαστε άπαιχτοι με τις γελοίες δικαιολογίες! ;-)
Έστω κι έτσι όμως, τα μικρόφωνα του Spirto Web Radio παραμένουν ανοιχτά για σας, 24 ώρες, non-stop, να σας κρατούν συντροφιά, με την καλύτερη μουσική λίστα στο λεκανοπέδιο, για να μην πούμε, την καλύτερη μουσική λίστα ever και μας περάσετε για ψώνια. Όχι ότι δεν είμαστε (ψώνια), αλλά δεν θέλουμε να το διαφημίσουμε κιόλας. Ο Otto (έτσι θέλουμε να λέμε τον player στο πιο φιλικό, γιατί είναι και αισθηματίας), θα είναι κοντά σας, μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη εκπομπή. Stay tuned! Love ya!

Υ.Γ. Meanwhile, όσο εμείς νομίζουμε ότι ετοιμάζουμε την επόμενη εκπομπή κι όσο εσείς περιμένετε, ο webmaster κανόνισε για σας ένα παιχνιδάκι, για να εξασκηθείτε λίγο στην σκοποβολή, to polish your skills, όπως λένε στο χωριό μας. Κι ο webmaster μ' αυτό ασχολείται, τις ατελείωτες ώρες, που πληρώνεται για να φτιάχνει το site του Spirto Web Radio, μη φανταστείτε! Μιλάμε για εργασιακή μιζέρια και καταπίεση! Someone shoot* him, please! ;-)


More Bubble Shooter Games on Silvergames.com!


* Disclaimer: We do not actually endorse the idea of shooting the webmaster. Holding a gun is illegal. Maybe stabbing would be a better approach. ;-)
DON'T MESS WITH CATS - They are lions in disguise
On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!

Το post γρατζουνίστηκε responsibly από το * Κεραμιδόγατο

Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)Χρησιμοποιήστε την επιλογή Print - Pdf, για να τυπώσετε το άρθρο ή για να το αποθηκεύσετε σαν pdf, για ανάγνωση με Kindle κλπ.

Print Friendly and PDF

Follow me

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πουτ δε κατ ντάουν σλόουλυ

Read My Lips! Not my shirt! MY LIPS!!! 19.01.2018 - Γάμος - Part II

15 ημέρες για το Πάσχα - 15 Vintage Easter Cards

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

FOLLOW ME ON MIXCLOUDFOLLOW ME ON FACEBOOKFOLLOW ME ON ITUNES