New Year's Resolutions

New Year’s resolutions
Είναι οι μικρές ή οι μεγάλες αποφάσεις, που παίρνουμε στην αρχή κάθε νέας χρονιάς, επιχειρώντας να βάλουμε κάποια τάξη στη ζωή μας και στόχους.  Είναι ο απολογισμός πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, που θα μας δείξει, που τα πήγαμε καλά και που μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα.  Είναι ο επαναπροσδιορισμός ή και η αναθεώρηση στόχων, οι μικρές ή μεγάλες διορθωτικές κινήσεις πορείας, σε μια προσπάθεια να ευθυγραμμιστούμε με τις επιθυμίες μας.  Και μέσα σ’ όλα, να δοθεί μια απάντηση επί τέλους στο παλιό ερώτημα, ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε;



Που;
Στη στέγη με Το Κεραμιδόγατο – The Alley Cat, την Παρασκευή στις 7 το βράδυ, σε ένα ακόμη … επεισόδιο της σειράς εκπομπών Don’t Mess with Cats!  They are lions in disguise! στο SpIrto web Radio της καρδιάς μας, όπου στην περίπτωση μας εδώ – μην τα ξαναλέμε – επεισόδιο σημαίνει … επεισόδιο.

Μια εκπομπή, όπου το τετράποδο του Spirto Web Radio θα επιχειρήσει με ανατρεπτικό τρόπο, να δώσει απαντήσεις. Ένας λόγος που λέμε, ότι οι συζητήσεις μαζί του σπάνια θα σ’ αφήσουν όπως σε βρήκαν.  Ολόκληρο and in one piece δηλαδή.  Γιατί, κακά τα ψέμματα, τα κεραμιδόγατα μιλάνε πολύ, αυθαδιάζουν, παθιάζονται με μικροπράγματα, θέλουν εναλλαγές, θέλουν γκάζια, ταλαιπωρούν, ζητούν αποδείξεις για τα πάντα και είναι δύσπιστα μπροστά στις εύκολες νίκες, διότι και σιγά την νίκη, άμα είναι εύκολη.

Για όλους αυτούς τους λόγους και μερικούς ακόμα, η ιατρική κοινότητα συνιστά: Μείνε μακριά τους, είναι καμένα χαρτιά, είναι παρανοϊκά, θα σε τρελάνουν και δεν αξίζουν τον κόπο σου. Μπορείτε όμως ελεύθερα να ακούτε τις εκπομπές τους, είναι μάλιστα πολλοί που τις συνιστούν κιόλας, αλλά … πάντα με μέτρο.  Το αν θα βγάλουμε κάποια άκρη είναι συζητήσιμο.

Enjoy responsibly : )






Stay tuned!  More are coming!




Click to Share - It Matters!

Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ